Apartma v Termah Olimia

_

Trenutno je apartma zaseden do 29. 6. 2024.

5-posteljni apartma se nahaja v apartmajskem naselju Vas Lipa, ki je sestavni del Term Olimia. Nahaja se v neposredni bližini zunanjih in notranjih bazenov.  

Apartma obsega 47 m2  in ima urejeno kuhinjo, spalnico, dnevno sobo in kopalnico ter manjšo teraso. Parkiranje je možno v neposredni bližini apartmaja. 

Kuhinja je opremljena z vsemi potrebnimi gospodinjskimi aparati, tj. hladilnik z zmrzovalnikom, štedilnik z indukcijsko ploščo, pomivalni stroj in žar v kombinaciji z mikrovalovno pečico. V kuhinji je vsa potrebna kuhinjska posoda in pribor.  

V kuhinji je jedilni kot z mizo, klopmi in dvema stoloma. 

V spalnici je zakonska postelja in pograd ter garderobne omare. Posteljnino za odeje in vzglavnike letovalci, ki bivajo v apartmaju prinesete s seboj. V spalnici apartmaja je zakonska postelja z enojno  vzmetnico 180 x 200, za katero boste potrebovali dvojno napenjalno rjuho. Dimenziji ležišč pograda sta 90 x 180 (zgornje ležišče) in 100 x 180 (spodnje ležišče). 

Osrednji prostor apartmaja je dnevna soba, kjer sta dva kavča, ki se uredita v ležišče za dve odrasli osebi. Na voljo je tudi TV in radio, odlagalna polica, omara ter klubska mizica.  

Sončna terasa se nahaja pred vhodom v dnevni prostor. Opremljena je z mizico in stoli.  

Kopalnica s toaleto je bila obnovljena leta 2016, pohištvo pa v začetku leta 2021.  

Osebe, ki letujejo v apartmaju lahko koristijo tudi 2 odrasla kolesa, na katere lahko namestijo tudi otroške sedeže. Na voljo sta tudi otroški in odrasli kolesarski čeladi ter otroška sedeža za kolo. Ključ za kolesa lahko prevzamete v Hotelu Breza, čelade, ključavnico in sedeža pa v apartmaju. 

Če boste želeli v času letovanja koristiti bazene v Orhideliji imate pravico do 10 % popusta pri plačilu kart. 

Razpis za letovanje objavimo dvakrat na leto v e-novicah in na spletni strani OOZ Radovljica in sicer v mesecu oktobru za prvo polovico koledarskega leta (1.1. – 30.6.) in v mesecu maju za drugo polovico leta (1.7. – 31.12.). Komisija za letovanje točkuje prijavnice na osnovi Pravilnika za letovanje, ki ga je sprejel upravni odbor zbornice. Po poteku razpisa prosilci lahko zasedajo morebitne proste termine.  

V 5-posteljnem apartmaju lahko letujete  sedem dni, to je od sobote do sobote. Vstop v apartma je možen v soboto od 14.00 ure dalje, odhod pa najkasneje v soboto ob 10.00 uri. Na dan odhoda se še lahko kopate v bazenih Relax in Family Fun. 

Cena vključuje najem apartmaja in pet dnevnih kart za kopanje z dvema vstopoma v Termalija RELAX in Termalija FAMILY FUN ter čiščenje apartmaja. Uporabnik je na recepciji Aparthotela sam dolžan poravnati turistično takso. Kandidati za letovanje morajo vplačati letovanje vsaj 10 delovnih dni pred odhodom, ob plačilu pa dobijo tudi napotnico in ustrezna navodila. 

Cena za tedenski najem apartmaja z vključno petimi dnevnimi kartami za kopanje od 30. 12. 2023 naprej znaša za člane OOZ Radovljica 450,00 EUR in za nečlane 730,00 EUR (cena vključuje DDV). V ceno tedenskega najema je vključeno tudi čiščenje.