Storitve – Družabni dogodki

_

Izlet obrtnikov


Leta 2016 smo po nekaj letih prekinitve pričeli z organizacijo izletov obrtnikov OOZ Radovljica. Prvo leto smo v mesecu novembru izvedli dvodnevni izlet na Bavarske gradove, leta 2017 tridnevni izlet na Šargansko osmico, leta 2018 obiskali Švico in leta 2019 smo se za tri dni odpeljali v Vojvodino. Leta 2020 smo zaradi Covid razmer odpovedali izlet v Prago in leta 2021 obiskali Toscano s Cinque Terre.

Novoletna prireditev s podelitvijo priznanj


V drugi polovici decembra organiziramo novoletno prireditev za obrtnice in podjetnice, obrtnike in podjetnike ter upokojene obrtnice in obrtnike. Ob tej priložnosti podelimo priznanja za okrogel jubilej (za 10 let, 20 let, 30 let,..) ki ga članica ali član praznujeta v tekočem letu, v skladu s Pravilnikom o podeljevanju priznanj pri OOZ Radovljica. V letu 2021 smo s Pravilnikom uvedli priznanja tudi za tradicijo.

Slavnostno prireditev popestrimo z glasbenim koncertom znanih izvajalcev. Do sedaj so pri nas nastopali tenorist Klemen Torkar, glasbena skupina Hozentregarji, narodno zabavni ansambel Gregorji, pevka Anja Baš, citrarka Tanja Zajc Zupan s Tejo Saksida ter Janezom Repnikom in še mnogi drugi.

Jubilanti OOZ Radovljica 2020 →

Jubilanti OOZ Radovljica 2021 →

Pravilnik o podeljevanju priznanj →

Novoletna prireditev za otroke


Že tradicionalna prireditev za otroke se običajno izvede v prvi polovici prazničnega meseca decembra. Dobri mož obišče otroke in jim razdeli darila, prireditev pa se popestri s predstavo priznanih gledališč za otroke iz vse Slovenije. Na prireditev so vabljeni otroci članic in članov ter njihovih zaposlenih, starih do 8 let.

V preteklosti smo gostili gledališče KUKUC iz Beltincev, Teater za Vse iz Jesenic, Čarovnika Tonija in še vrsto drugih.

Športni dogodki


V mesecu januarju na Voglu, že več let zapored, organiziramo smučanje obrtnikov in podjetnikov OOZ Radovljica. Dogodek je namenjen predvsem druženju članov, hkrati pa je to tudi trening pred srečanjem obrtnikov in podjetnikov, ki ga na Kopah vsako leto organizira OZS.