7 korakov, kako uspešno oklestiti stroške poslovanja – Brezplačni webinar


Brezplačni webinar z naslovom “7 korakov, kako uspešno oklestiti stroške poslovanja” bo potekal v četrtek, 11. 4. 2024 od 9.00 do 10. 30 ure

Opis:

V večini podjetij je pozornost, ko gre za dobičkonosnost poslovanja, usmerjena v iskanje novih poslov, razvoju novih, bolj inovativnih izdelkov, z višjo dodano vrednostjo. In prav je tako, to mora biti eden od glavnih fokusov vodstva. Vendar pa le malo podjetij na trgu, kjer ni veliko alternativnih ponudnikov in močne konkurence. Zato morajo biti fokus podjetij, poleg dodane vrednosti, stroški poslovanja in njihova nenehna optimizacija. Saj vendar, ko na trgu tekmujemo s konkurenčnimi izdelki, ki se prodajajo po bolj ali manj enakih cenah, lahko višjo dodano vrednost ustvarjamo le tako, da poslujemo z nižjimi stroški.

V podjetjih obstaja ogromen potencial za zniževanje stroškov poslovanja in dobra novica je, da ga je s pravim pristopom enostavno realizirati. Izkušnje podjetij kažejo, da tudi do polovico časa porabimo za aktivnosti, ki ne ustvarjajo dodane vrednosti za kupca.

Na predavanju boste spoznali, kako vzpostaviti sistem vitke organizacije, ki bo vašemu podjetju s pomočjo stalnih izboljšav omogočil prepoznati in odpraviti nepotrebne stroške poslovanja, povečal kakovost izvedenih aktivnosti, skrajšal čas dobave vašim kupcem in s tem povečati njegov dobiček.

Na predavanju boste spoznali:

  • Kateri so temelji vitke organizacije.
  • Kaj so potrate v poslovnem procesu in kako jih odpraviti.
  • Kako prepoznati dodano vrednost za kupca.
  • Kako s sistemom stalnih izboljšav do uspešnejšega poslovanja.

Komu je namenjeno:

Predavanje je namenjeno vodstvenim kadrom v podjetjih, katerih naloga je obvladovanje in optimizacija stroškov poslovanja ter iskanje prihrankov. Predavanje bo trajalo 2 pedagoški uri, brez odmora.

O predavatelju:

Anže Šinkovec je svetovalec vodstvom podjetij in predavatelj na področju prenove poslovnih procesov in uvajanja sprememb. Ima bogate praktične izkušnje s prenovami poslovnih procesov, saj se je pred pričetkom svetovalne kariere 13 let kalil v večjem proizvodnem podjetju in zasedal vodstvene in direktorske položaje ter vodil številne uspešne projekte poslovnih izboljšav.

Več informacij dobite na telefonski številki 04/281 83 10, Martina Jenko

PRIJAVA NA DOGODEK NA POVEZAVI:

https://www.ozs.si/koledar/7-korakov-kako-uspesno-oklestiti-stroske-poslovanja-66055d7a216d47ff0d648f13