NOVOLETNA PRIREDITEV OOZ RADOVLJICE V DECEMBRU


Območna obrtno-podjetniška zbornica Radovljica je v 2023 beležila 55 let obstoja. Na slovesnosti, ki smo jo ob tej priložnosti pripravili v mesecu decembru v Restavraciji Avsenik v Begunjah, smo članom za okrogle jubileje podelili priznanja za 10, 20, 30 in 40 let članstva organizaciji.

Poleg priznanj za članstvo smo podelili tudi priznanja za tradicijo. Priznanja za tradicijo so bila podeljena članom prevzemnikom, ki nadaljujejo dejavnost po svojih prednikih.

Posebno priznanje sta prejela tudi Pavla Podobnik za dolgoletno aktivno delovanje na OOZ Radovljica in Peter Medved kot najstarejši obrtnik in dolgoletni član OOZ Radovljica.

Povabilu na jubilejno prireditev OOZ Radovljice so se odzvali tudi predstavniki pobratene zbornice iz Udruženje obrtnika Bujštine-Umag. Prisotnim so namenili nekaj besed, Območni obrtno-podjetniški zbornici pa so se zahvalili za prijateljsko sodelovanje.

Za dolgoletno povezovanje obrtnikov in podjetnikov v OOZ Radovljici ter krepitev obrtno-podjetniškega zborničnega sistema je predsednik Obrtno-podjetniške zbornice Slovenije Blaž Cvar podeli posebno priznanje, ki ga je prevzela predsednica Mariji Hudovernik. Ob tej priložnosti je med drugim povedala:

»Ponosna sem, da lahko danes stojim pred vami in izrazim globoko spoštovanje do vseh, ki ste svojim trudom in znanjem soustvarjali uspešno zgodbo naše zbornice.

Prisotni so si nazdravili ob prihajajočemu novemu letu in se družili ob jedači, pijači in glasbi gostujočega ansambla Hozentregarji.