SREČANJE “NOVOSTI IN IZZIVI V ROKODELSTVU”, 19.5.2023 OB 10.00 V ŠKOFJI LOKI


OOZ Škofja Loka vas v sodelovanju z DUO centrom Škofja Loka v okviru SPOT svetovanje Gorenjska vljudno vabi na brezplačni dogodek z naslovom “Novosti in izzivi v rokodelstvu”, ki bo potekal 19. maja 2023 ob 10.00 uri v prostorih OOZ Škofja Loka, Spodnji trg 2a, Škofja Loka.

Na srečanju se bomo osredotočili na novosti, ki jih bo Zakon o ohranjanju in razvoju rokodelstva in deležniki podpornega okolja prinesel ohranjanju in razvoju rokodelstva ter rokodelcem, nosilcem znanja in veščin. Predstavili bomo primer zglednega povezovanja in sodelovanja med Sekcijo DUO pri OOZ Škofja Loka, Rokodelskim centrom DUO Škofja Loka, ki deluje pod okriljem Razvojne agencije Sora in povezovanjem rokodelskih centrov v Konzorcij RC Slovenije ter se pomenili o možnostih nadaljnjega sodelovanja.

Poleg tega bomo organizirali tudi ogled Sodobnega tekstilnega centra Kreativnice, Rokodelskega centra DUO Škofja Loka ter razstave izdelkov dijakov Šolskega centra Škofja Loka. To bo priložnost, da se seznanite z najnovejšimi dosežki in trendi v rokodelstvu, spoznate druge strokovnjake in navdušence nad rokodelsko dejavnostjo ter si izmenjate mnenja in izkušnje.

Podrobnejši program dogodka je na voljo na tej povezavi: https://www.ooz-skofjaloka.si/novosti-in-izzivi-v-rokodelstvu-brezplacni-dogodek/

Udeležba na dogodku je brezplačna, saj je dogodek sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarstvo, turizem in šport ter SPIRIT, Javna agencija.

PRIJAVE so obvezne.  Število mest je omejeno. Prosimo, da svojo prisotnost potrdite najkasneje do srede, 17. maja, preko E-PRIJAVNICE, ki jo najdete na tej povezavi: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfD1iBhP_AKalrQVHG1nmTi8dPt75CqlML80Vt1_q-Ex6FvZg/viewform

Za dodatne informacije smo vam na voljo preko e-pošte ali telefona: Julija Primožič, OOZ Škofja Loka, julija.primozic@ozs.si, 04 50 60 200.